Migrációkutató Intézet kiderítette, az Iszlám Állam kiadott egy hatósági árjegyzéket a keresztény és jazidi nők forgalmi áráról. Ezen a listán tételesen feltüntették, hogy kortól függően mennyit ér egy nő.

A papír szerint egy kislány, 1-9 éves 160 amerikai dollárt ér, míg egy 40 és 50 közötti nő már 40 dollárért is megvásárolható volt.

Mahmoud HadzsiSzalih, Iraki Kurdisztán a „mártírok sorsáért felelős minisztere” szerint 3000 keresztény és jazidi nőt rabolhatott el rabszolgának az Iszlám Állam és közülük 1500 lett öngyilkos. A rabszolgának elhurcolt nők, lányok, anyák megpróbáltatásai ezzel nem érnek véget. Sokan ugyanis teherbe esnek az erőszakolások miatt. A magukat a hit szent harcosainak tartó IÁ milicisták azonban nem vállalhatnak fel egy hitetlentől született gyereket, ezért kényszerabortuszt alkalmaznak, külföldről szerzett orvosokkal.

A “jogvédők” sértik az európai nők jogait

A Migrációkutató végkövetkeztetése az, hogy ideje lenne átgondolniuk az emberi jogok védelmére hivatkozó brüsszeli politikusoknak, hogy kiknek a jogait szeretnék védeni. Most  úgy néz ki, hogy olyan néptömegeket kívánnak betelepíteni Európába a jogvédők, akik minden önrendelkezését meg szeretnék szüntetni az európai nőknek.

Forrás: Migrációkutató Intézet /

Fotó: 888.hu/AFP