Minden tiszteletem Blankáé, hogy bátran és szemérem nélkül meri felvállalni nemcsak pártpreferenciáját, hanem testét is, s nemcsak hogy felvállalja, de ékesíti, díszíti is azt. Mármint mindkettőt. Ahogyan az egy liberális politikushoz illik. Vannak ugyanis baloldali minimumok, amiket mindenképpen be kell tartani. Ezek egyike pedig az átkozott prüdéria, a minden emberit elemésztő álszemérmesség gyökerestül való irtása.

Mert vajh miért ne dönthetné el a választói akarattal egyezően egy jelölt, hogy milyen köldök- vagy szemérempiercinget viseljen? Hogy milyen színűre fesse az alsó ajkát? Hogy tőből levágassa-e kislábujját, ha az evolucionálisan már se nem divat, se nem praktikus? Hogy bourbontól vagy scotchtól tegye-e sejtelmessé mondandóját? Ugye, hogy ugye?

Így ír erről korunk szüfrazsettje:

„Sziasztok!

A trollkodást kérlek hagyjátok el.

Az volna a kérdésem, hogy Szegeden melyik a legjobb tetováló szalon? 
(Amelyik korrekt árakkal dolgozik kiváló minőség mellett és a higiéniára is rendkívüli módon adnak)

Előre is köszönöm a válaszokat.😄
Illetve azok az emberek akik tetováltattak már a mellük alá pls dobjanak már egy üzit, hogy milyen volt.
(Igen tudom, ha félek a fájdalomtól akkó’ meg minek csináltatom🙄🤦… Nos egyszerűen csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra)💁🤷
Szóval ja
Köszi a válaszokat 🙄❤️

***

Nagy Blanka mindannyiunknak példát mutat, méghozzá nem is maiságból, hanem egyenesen holnapiságból. Ő már annak az eljövendő nemzedéknek az értékes, megbecsült szószólója, amely nemzedék fiai s leányai, akarom mondani személyei nem elégednek meg az évszázados dogmák által rájuk erőltetett jómodor oktalan és idejétmúlt szabályaival.

***

De vajon miért Szegeden varrat? S miért a melle alá? E két, igen fontos kérdéssel bizony muszáj foglalkozni, mert elképzelni sem tudjuk, mennyi minden múlhat ezen.

Első tippem, hogy Szegedre Botka László miatt esett a választása. Hiszen manapság ő testesíti meg azt az ellenzéki pártmágnes szerepet, amelyik a kormánypártok kivételével minden szerveződést úgy vonz magához, akárcsak napon hagyott hering a köpőlegyet. S ki tudja, talán éppen Botka László arcmása lesz az a motívum, mely arra a bizonyos mell alatti részre kerül.

Ámde rögtön el is érkeztünk a második kérdéshez. Hogy miért pont a melle alá?

A válaszhoz szükségeltetik figyelembe venni Nagy Blanka kivételesen jó észjárását és átlagon felüli intelligenciáját. Hiszen a mell alatti rész gyakorlatilag bármit jelenthet. Persze nem tartozom azon szerencsések közé, akik tisztában vannak azzal, hogy Blanka képviselőjelölt asszonyra eddigi évei során hogyan hatott a gravitáció. Így tehát nem tudom, hogy a melltartóból kiszabadított ereszkedő keblek mely területig foglalják el a mellkasi részt. Az azonban bizonyos, hogy így, vagy úgy, de mell alatti résznek számít a has, a comb és a boka is.

Feltéve, de nem megengedve, hogy Blanka kisasszony a keblek takarásába akar varratni, pont arra a helyre, ahol csak azon szerencsések látják majd tintamintázatát, akik őt háton fekvő állapotban csodálhatják meg, ez a rész tetoválás tekintetében bizony meglehetősen fájdalmas. Csakúgy, mint a közvetlenül a kebel alatti rész. Mindkettő esetében vékony bőrrétegről és csontközeli helyről beszélünk ugyanis. De nem féltem Blankát! Hiszen kitartó, szívós és elkötelezett.

***

Én mindenesetre nagyon szorítok, hogy megfelelő helyet találjon, ahol a megfelelő testrészre a megfelelő motívumot szurkálják rá. S csendben imádkozom azért, hogy évek múltával  tetoválása ne takaródjék ki.

() VBT ()

Fotó: Havran Zoltán

Forrás: https://vbt.pestisracok.hu/

MEGOSZTÁS
Előző cikkMatteo Salvini a leg…
Következő cikk30 történelmi fotó